PÄIVYSTYS 24/7

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy AUTTAA AINA!

Soita 0400 530 634

Rengaspalvelua kellonaikaan katsomatta

Rengasrikko päivystys

 

Hinauspalvelu M. Sjöberg oy:n rengasrikko päivystys palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä!

Mikäli auto tuodaan meidän hinausautollamme, emme peri rengastöiden päivystysmaksua, maksat ainoastaan työn ja osien hinnan

Mikäli hälytät meidät hallille, päivystysmaksu on 150 € + työ

 

Rengas työt

 

Jos  renkaasi on paikattavissa, paikkaamme sen aina ensisijaisesti tiloissamme laadukkaalla tubeless paikalla (45 €). Se laitetaan renkaan sisäpuolelta paikoilleen ja on ainut oikea tapa paikata rengas.

Hätätapauksissa voimme laittaa myös tien päällä paikan. Kyse on tällöin väliaikaisesta paikasta (20 €) ja tarkoitettu hätäkorjaukseksi. Sen takia suosittelemme, että paikkaamme aina renkaasi kunnolla tiloissamme.

Osaavat ammattilaisemme vaihtavat sinulle myös oman vararenkaasi tuosta vaan.

Rengaspalvelua autoalan osaajalta

Vuokraus ja uudet renkaat

 

Meiltä löytyy lainarenkaista yleisimmät rengaskoot. Mikäli meiltä löytyy sinulle sopiva rengas vuokraamme sinulle renkaan päivävuokralla 20 €/vrk.   Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa renkaan omaksesi. Kysy hintaa kuljettajalta.

 

Kun palautat vuokrarenkaan ja sinulla on uusi rengas, laitamme sen vanteelle ja tasapainotamme sen hintaan 20 €

Meidän kauttamme on mahdollista tilata uusi samanmerkkinen rengas kuin sinulla on alla. Saamme todella monimerkkisesti erilaisia renkaita, useasti jopa päivän toimitusajalla.

 

EMME OLE PERINTEINEN RENGASLIIKE, MEILLÄ EI OLE MUUTA KUIN PÄIVYSTYS

 

Emme vaihda kausirenkaita, meillä ei ole rengashotellia, emme toimita uusia 4 renkaan rengassarjoja, ainoastaan rengasrikko tapauksissa tilaamme yksittäisiä renkaita ja asennamme ne.

 

Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • Rengas päivystyksen
  • renkaanvaihdot rengasrikkotilanteissa
  • tiepalvelun ja hinaukset.
  • Yrityspalvelut

Auton oven avaus - Pirkkala ja Pirkanmaa

Jäikö avaimet autoon sisälle? Vai menivätkö auton ovet lukkoon ja auto on käynnissä? Auton oven avaus aina nopeasti Pirkkalassa ja koko Pirkanmaan alueella Hinauspalvelu M. Sjöbergiltä.
Jos auton keskuslukituksessa tai sähköjärjestelmässä on vikaa, voivat auton ovet pysyä lukossa. Myös huonokuntoinen akku voi aiheuttaa sen ettei siitä riitä virtaa keskuslukitukseen. Auton ovien avauspalvelua kaivataan nopeasti, kun auton avaimet ovat hukassa tai ne jäävät lukitun ajoneuvon sisälle.

Emme vastaa ovien avaamistilanteissa mahdollisesti syntyvistä vaurioista. Ovien avaaminen tapahtuu aina asiakkaan vastuulla.

Älä riko ikkunaa soita meille

Älä riko turhaan ikkunaa sillä sen vaihtaminen tulee aina huomattavasti kalliimmaksi kuin meidän tekemä auton oven avaus. Käytössämme on erikoistyökaluja auton ovien avaamiseen, jolloin säästytään ikkunoiden rikkomiselta. Tulemme avaamaan autosi ovet nopeasti Pirkkalassa ja Pirkanmaan alueella kuten esimerkiksi Tampere, Lempäälä, Nokia ja Valkeakoski.
Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24 h, vuoden jokaisena päivänä, joten auton ovien avaaminen onnistuu mihin aikaan tahansa ja apua saa nopeasti aina.

Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on työvälineet ja -tavat, joilla sekä vanhemmat että uudet auton ovet saadaan avattua autoa vahingoittamatta. Älä siis riko auton ikkunaa vaan soita meidät apuun. Voit luottaa ammattitaitoomme, kun auton ovi on saatava auki turvallisesti ilman avainta.

Tilaa auton oven avaus nyt!